De ce sa consumi ceaiuri?

Există mai multe beneficii pentru consumul de ceai, inclusiv:

  1. Conține compuși antioxidant: Ceaiul este bogat în compuși antioxidant numiți catechine care ajută la protejarea celulelor împotriva daunei cauzate de radicalii liberi.
  2. Poate ajuta la pierderea în greutate: Ceaiul verde și negru au fost arătate că pot ajuta la pierderea în greutate prin stimularea metabolismului și prin creșterea senzației de sațietate.
  3. Poate reduce riscul de boli de inimă: Ceaiul poate reduce riscul de boli de inimă prin îmbunătățirea funcționării vaselor de sânge și a tensiunii arteriale.
  4. Poate ajuta la îmbunătățirea concentrării și a memori: Ceaiul poate ajuta la îmbunătățirea concentrării și a memoriei prin conținutul de cafeină și L-teanină.
  5. Poate ajuta la reducerea stresului:

Ceaiurile care infloresc in cana sunt ceaiuri artizanale realizate cu migala, in combinatii extravagante de plante si flori. Ceaiurile care infloresc in apa nu inseamna doar gust si miros extraordinar. Blooming Tea inseamna mai ales un spectacol vizual in care plantele si florile se combina pentru ca tu sa te bucuri de o experienta cu adevarat speciala.

Ceaiul care infloreste este un cadou care impresioneaza cu adevarat.  Fiecare floare de ceai are o anumita semnificatie: dragostea, norocul, prosperitatea, prietenia sau bogatia. Daca inca n-ai vazut nici un ceai blooming in plina desfasurare, in timp ce frunzele de ceai se desfac si lasa sa iasa la iveala superbele flori din mijloc, atunci ai ratat un spectacol pe cinste! Inca nu e timpul pierdut, poti alege un ceai blooming care infloreste in apa pe artaceaiului.ro

Semnificatia florilor din ceaiurile blooming: florile de iasomie

Iasomie – florile de iasomie simbolizeaza dragostea, frumusetea, senzualitatea si frumusetea. In limba persana, “iasomie” inseamna “darul zeilor”. Iasomia este floarea nationala a Pakistanului. Poti regasi flori de iasomie in sortimentele de ceai blooming Family Fortune, Love Heart, Sacred Flowers, Divine Lily.

Crinul portocaliu

Crin – in cele mai multe culturi, floarea de crin simbolizeaza prietenia, devotamentul, prosperitatea si bogatia. Florile de crin de culoare portocalie simbolizeaza pasiunea. Poti regasi flori de crin in sortimentele de ceai blooming Family Fortune, Love Heart, Rising Sun, Divine Lily.

Amaranth

Amaranth – florile de amaranth simbolizeaza nemurirea in mitologia greaca. In limba greaca, denumirea sa inseamna “floarea care nu se ofileste niciodata”. Aztecii acordasera proprietati supranaturale florii de amaranth, pe care o foloseau in multe dintre ritualurile lor. Poti regasi flori de amaranth in sortimentele de ceai blooming Love Heart, Rising Sun, Sacred Flowers, Divine Lily.

Galbenele

Galbenele – erau niste flori considerate sacre de catre azteci, si in majoritatea culturilor simbolizeaza pasiunea si creativitatea. In vechime, galezii credeau ca daca florile de galbenele nu se deschid dimineata devreme, o furtuna avea sa urmeze. In unele culturi, florile de galbenele se folosesc la confectionarea talismanelor de dragoste. Poti regasi flori de galbenele in sortimentele de ceai blooming Sacred Flowers.